Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 19. januar 2013

Storslået kærlighedshistorie? "Unavngivet 2"

Fredag. Eller måske er det mere natten til fredag, for jeg har ikke været i seng endnu, og klokken er lidt over 2. Jeg skal snart i seng, René har lige taget sin sovepille. Vi kan lige så godt gå i seng samtidig, når nu vi sidder i det samme rum. Jeg er dog ikke træt, og jeg har på ingen måde lyst til at gå i seng. Men Jonna kommer klokken 3 (15), og jeg kan jo ikke sidde og halvsove, når hun er her. Jeg har virkelig bare ikke lyst til at gå i seng. Jeg tror sgu, at jeg bliver oppe. Jeg kan gå i seng, når jeg får lyst.

Jeg har besluttet mig for at gøre lidt rent, mens René sover. Jeg skal også have skrevet på min storslåede kærlighedshistorie, som går under arbejdstitlen: "Unavngivet 2". Men når René går i seng og falder i søvn, gør jeg rent, for jeg gider ikke at høre på alt hans pis i morgen. Hvis han står op i morgen og begynder at bitche, kan han gøre det rent selv - for så har jeg taget MIN del af slæbet. Haha.

Jeg har tænkt mig at gå i bad, også, hvis jeg kan magte det. Lige nu lugter jeg ikke, men jeg var i bad i formiddags (fredag). Jeg har egentlig ikke tid til at gøre rent, synes jeg, fordi jeg har så mange ting, jeg skal skrive. Altså... Jeg er nødt til begge dele, jeg vil bare så gerne skrive. Kender I ikke det?

Kender I det, at man har fundet en ting charmerende hos sin partner, som man lige pludselig, lørdag den 19. januar klokken 02:40 indser, at man faktisk bliver frastødt over, og måske endda synes at det er en smule klamt? Hm. Det er nok bare mig, og det er nok bare en fase.

Men nu er klokken snart 3... burde han ikke være faldet i søvn nu? Han er uberegnelig, hvad den slags angår. Han tog pillen lidt i 2, så den burde virke inden for 30 minutter, og nu er der som sagt gået en halv time mere.

I morgen vil jeg være smuk. Det har jeg besluttet mig for. Jeg være smuk og dejlig, så jeg kan have det godt med mig selv. Og René sagde i dag, at jeg er smuk og lækker, både med og uden makeup. Jeg blev glad. Det gør man vel altid? Jeg sidder her og venter som en gal på, at René skal gå i seng. Jeg er begyndt at falde i staver foran mit keyboard, selvom jeg ikke er træt. Jeg får af og den slags "udfald", man kan vel bare kalde det, at jeg sidder og stener. Det kan jo ske for enhver.

Og hermed vil jeg opdatere ugens regnskab :)

Sov godt eller fest godt igennem!

Og herefter kommer rengøringstornadoen i form af MIG! :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar