Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 22. januar 2013

Ukendt titel (jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal skrive)

Jeg har fået mit gamle keyboard tilbage. Det grå. Totalt cool. Jeg tænkt på det længe, for jeg tænkte ikke over konsekvenserne, da jeg byttede det til det sorte. Det er grå HP keyboard passer nemlig til min computer, og der er taster på, som jeg desperat har manglet. F.eks. Play, stop, pause og volume tasterne. Dem var der nemlig ikke på det sorte keyboard. Men nu har jeg dem igen! Yeah. Sejt.

Mit vand har forladt mig :( Ikke engang i toilettet er der vand. Der er ikke noget opslag nogen steder. Der er ingen ejendomsfunktionærer nogen steder. Vi har ikke et "akutnummer" - hvis noget er i stykker, skal vi selv betale for reparation, hvis det skal ske uden for ejendomsfunktionærens arbejdstid. Hvis vores vandrør springer klokken 20, skal vi ringe til en VVS-gut, og så skal vi selv betale hele gildet og får ikke refunderet vores penge. Hvis det er noget, som kan vente, ordner ejendomsfunktionæren det.

Og det, som er værre, er at jeg ikke kan lave sodastreamers og fylde mit køleskab op med dem, så de er kolde hver gang, man tager en.  Jeg er begyndt at hælde dem på ½-liters flasker. Og det er virkelig lækkert, så er det nemmere at vælge imellem de forskellige flavours (saftevand, men lidt smukt kan det vel altid lyde?) - det har været en stor succes. Men nu er vi løbet tør for sodastreamers OG tør for vand. Nedtur. Men så kan jeg da i det mindste glæde mig over, at min patron holder meget længere :)

Jeg vil straks gå i køkkenet og se på, hvilken løsning der kan være bedst for os begge to. Ellers må vi drikke mælk. Jeg bryder mig ikke om mælk, min familie har aldrig drukket mælk, for ingen af os bryder os om det. Men jeg elsker kærnemælk. Som i virkelig elsker. Jeg tager et glas kærnemælk, og så skal jeg stille kartonen i køleskabet - men den er tom. Jeg drikker det simpelthen så hurtigt at jeg bliver ruineret, hvis jeg skal drikke det. Men i det mindste er der meget lidt fedt i kærnemælk. Folk siger "Hvorfor drikker du kærnemælk? Det er jo vildt usundt" - Men nej, det er det ikke. Det har omkring 1% fedtindhold, lidt under, men lad os bare sige 1%. Hm? Min morfar var mejerist. - og i øvrigt står det på kartonen ;)

Men-men. Min computer er færdig med at opdatere, og derfor skal den genstartes. Det er en gyldig grund til at afslutte dette indlæg, som ikke handler om en skid, andet end at jeg ikke at noget vand. Det er så også irriterende nok. Jeg er fandeme irriteret.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar