Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 26. januar 2013

Om læsning og om ikke at klippe sit hår

Jeg fryser så fantastisk meget. Ej, jamen, virkelig - det gør jeg. Jeg ville elske et rum med højere temperaturer. En god idé kunne være at lukke døren herind til - men så kan det trådløse netværk ikke nå herind. 

Jeg kunne simpelthen så godt spise et stykke varmt græskarbrød med ost. Men jeg har ingen af delene. Sur røv, hm? Hehe. Jeg skal købe ind i dag. Jeg skal finde ud af, hvad tid Jonna kommer. Jeg går ud fra, at hun kommer klokken 13, mener hun sagde 15:30, men ingen af os er sikre - så hvis hun ikke har svaret på min sms, går vi ud fra, at hun kommer klokken 13, og at der skal købes ind så det passer med det. Vi skal også finde på, om vi skal lave noget, til hun kommer, noget kage eller nogle boller eller noget, for vi skal se en film. Men hun insisterede på, da hun gik, at hun ville tage noget med. Det var hendes forslag. Vi plejer bare at sætte en skål med æbler i både på bordet. Men hvis hun gerne vil have kage, er det fint nok. Vi kan godt selv bage en, det er bare rart at vide det en times tid før, så man kan nå at bage lortet. Nå ja, og forberede den. Og der skal selvfølgelig også købes ind. Vi har normalt ikke ting til kagebagning hjemme. Jo, altså, enkelte ting. Uh, jeg ved det! Jeg bager sgu da snegle! Mmm... snegle.... (laver en Homer) - så kan hun også få nogen af med hjem, hvis hun kan lide dem :)

Ej. Jeg tror ikke, at jeg laver dem. Det er sgu ikke godt for mig at sidde og spise snegle. Jeg laver ikke noget. Sådan er det. Man behøver alligevel ikke at stoppe i ædespalten fordi man skal se film. Jeg er nået frem til, at jeg faktisk håber, at hun ikke har haft tid til at køre ind hos en bager - det vil være optimalt :)

Jeg må se at få læst "Dave Mustaine: A Heavy Metal Memoir" færdig, for René har sagt, at han gerne vil forære mig Jesper Binzers bog i fødselsdagsgave. Den er jeg svært interesseret i. Den er skrevet af Jesper Binzer, og den hedder "I Won't Cut My Hair". Den vil jeg bare ha'! Det er sjovt at samle på selvbiografier. Og biografier om mennesker fra fortiden - jeg har en biografi om Christian IV, som jeg ikke har fået læst endnu. Åh! Der er så meget, jeg ikke har fået læst endnu. Jeg vil læse lidt nu, tror jeg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar