Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 30. januar 2013

Unavngivet - fordi jeg er blank. Hehe

Jeg er godt nok... jeg mener... Jeg overreagerede vist lidt på den dér sms i går. Pesonen blev ked af min reaktion. Jeg burde sige undskyld. Ja. Jeg siger undskyld. Selvom han ikke burde have sendt mig den sms. Jeg tænker bare; jeg har vel egentlig også snakket om mit sexliv herinde, så er det måske ikke så slemt at få "jeg har onaneret 7 gange i dag" smidt i hovedet på sms.

René skal til lægen i dag. Jeg skulle have været med. Men - åh - jeg skal blive hjemme. Min højre fod er så hævet, at den ikke kan komme ned i min sko. Det generer mig sygt, for jeg ville monstergerne have været med. Men jeg må jo så pænt vente til bagefter, når René ringer til mig. Jeg havde glædet mig til at komme ud og blæst hovedet godt igennem. Men det kan være, at jeg kan senere... Jeg tvivler. Men håbet lever!

Det er i morgen, Renés førtidspensionssag bliver afsluttet. Køge kommune tager det op til vurdering i morgen, og René får svar inden den 7. februar. Vi gætter på et nej, og derfor er vi begyndt at samle papirer til sagen ind, så vi kan anke sagen. Vi er begge to indstillet  på, at vi skal anke sagen, så nej'et kommer, er det helt OK.Vores læge har lavet en fyldestgørende statusattest, men det var ikke sikkert, at den kom med, fordi den kom senere end selve ansøgningen, og vi har ikke fået noget at vide. Men det, og afslutninsattesten fra BOMI burde i sig selv veje tunges, men det er vel okay... Vi kan jo vedlægge dem sagen. Vi har kopier af begge dele.

Jeg har brug for min moar i dag, selvom hun arbejder og ikke sådan rigtig har tid. Jeg vil bare gerne se snakke med hende. Vi snakkede i 10 minutter i går. Det sker sjældent. Men jeg har René, når han vender hjem, og har snakket med sin mor. Åh... Jeg elsker René.

2 kommentarer:

  1. Jeg synes bestemt ikke, at du overreagerede. Sådan noget skriver man ikke, til én der er gift. Selvom det er ens ven/veninde.
    Det er sgu noget andet, når du evt. skriver noget om det på din blog - for det er ikke til en person, personligt, kan du følge mig?
    Fy for søren.................
    Hvis det var mig der var gift, og det var min ven, så var jeg blevet RASENDE!!!

    SvarSlet
  2. Pyha... Så er det ikke kun mig, der tænker sådan! Men, du ved, han sad der og forsvarede sig selv og jeg fik helt ondt af ham... Jeg har sagt til ham, at jeg synes at det er forkert, og så har jeg bedt ham om aldrig at gøre det igen. Jeg brød mig ikke om den sms, jeg sad og blev helt kvalm. Altså, hvem fa'en skriver den slags til folk, som er i et andet parforhold?! Jeg forstår ham simpelthen ikke. Men jeg vil give en medalje til det menneske, der en dag kan komme og sige "Jeg forstår ham fuldt ud" - og tale sandt.

    SvarSlet