Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 26. januar 2013

Homoseksualitet??? WTF

Jeg synes at det fint at folk er homoseksuelle. Jeg forstår, at det er noget, man er født til at være, og ikke noget, man vælger at være. Jeg synes det er helt OK. Helt OK med homoseksuelle ægteskaber og adoptioner og alt det dér. Men René har set et program på Youtube, der handler om, hvordan bøsser bliver behandlet i Uganda. Og nu er han totalt aktivist, han er gået totalt amok, jeg ville ikke blive overrasket over at se ham til et eller andet ... Gay Pride eller hvad det hedder. Han er virkelig... Han spurgte Jonna i dag, om hvordan Jehovas Vidner ser på homoseksualitet, og hun svarede at det ikke var velanset, og René sagde til mig, da hun var gået: "Jeg tabte meget for Jonna i dag." Kan det ikke være ligegyldigt? Jeg mener; René er vel for pokker ikke selv bøsse (håber jeg), hvorfor går han fra den ene time til den anden fuldstændig agurk? Det er fint med mig, at han støtter homoseksualitet, for det gør jeg som sagt også, men man kan sgu da ikke se ned på folk, der ikke gør? Er han så ikke lidt lige som dem? Eller er det bare mig?

Jeg har sgu fået ondt i maven... :( Jeg har spist for mange æbler :/ Jeg hader al den syre. Men OK; så må jeg jo lade være med at spise så mange æbler. Det var faktisk fordi vi havde 7 små æbler tilbage, der inden for kort til ville miste deres "udløbsdato". Derfor skar jeg de 6 og smed det ene ud. Jeg gav René en håndfuld til hans morgenmad, og så spiste jeg resten. Der var nok omkring 3-4 æbler, vil jeg tro. Det var nogle små æbler. "Elstar".

Men. Nu vil jeg bevæge min dejlige popo ud i køkkenet og tilberede gormeh sabzi. Mmm... I hvert fald hvis vi har noget spinat... :S Ellers er det pasta med kødsovs :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar