Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 29. januar 2013

Kataloget

Marilyn Manson. Han er en "figur". En "model". Mange, der lytter til hans musik, lytter ikke til den, fordi den er cool, men fordi han er "Marilyn Manson" og en torn i øjet på mange forældre. Nogen af dem, der lytter til hans musik, lytter til den, fordi de elsker den, og gerne vil lytte til mere. Ikke nødvendigvis sætte sig ind i musikken, personen, bandet, men bare lytte til musikken.

Jeg sidder og lytter til "The Flowers Of Evil" lige nu. Jeg er forelsket. Jeg er forelsket i den sang. Det forholder sig sådan, at den meget vel kan være en af de allerfedeste sange på Marilyn Mansons top 5 på min Manson-hitliste.


Jeg kan slet ikke få armene ned, altså, jeg har lyst til at lyst til at danse rundt og synge med, være glad og lykkelig. Min liste er nok lidt kedelig, altså... Men det er altså endnu engang sådan, den ser ud:

Top 5 over Mansonsange i Rikkes yndlingskatalog
1. "The Flowers Of Evil"
2. "Cake & Sodomy"
3. "I Don't Like The Drugs, But The Drugs Like Me"
4. "15"
5. "Godeatgod"

Jeg ville gerne have haft en sang med fra "Antichrist Superstar", men jeg kan for det første ikke vælge, og for det andet er det mere disse sange, der springer mig i hovedet, når jeg tænker på, hvor cool sangene skal være. Og det her er det allermest cool af det mest cool. 

 Jeg så et show med Dr. Phil i går. Et gammelt afsnit, altså. Jeg ved faktisk ikke, om det stadig kører. Nå, men der var denne sygeligt overvægtige kvinde, som ville være den tykkeste kvinde i verden. Hun vejede 300-og-noget kilo. Hun sagde "As long as I'm healthy and happy" konstant. Hun havde opdaget, at folk altid havde kaldt hende fed, og nu gad hun ikke at leve under samfundets normer længere, og spiste, som hun ville, og begyndte at søge ind som model på sider for store kvinder. Men selv de sider var hun for stor til. Men hun havde dog på en fetich hjemmeside mødt sin forlovede. Jeg sagde til René, at hun ikke spiste alt det, hun gjorde, og gik efter at være den tykkeste kvinde i verden fordi det gjorde hende glad, men fordi hun havde taget på som yngre og var blevet kaldt ting, og havde forsøgt at tabe sig, ikke kunne, og havde besluttet sig at gå den anden vej. For at blive den tykkeste. Hun blev ved med det dér. "Healthy. Kom ikke og påstå, at den kvinde ikke vidste, at det ikke er sundt at veje så meget. Jeg er bange for at dø meget tidligt, selvom jeg har set i øjnene, at selvom jeg taber mig, bliver jeg alligevel ikke gammel. Jeg har en idé om, at jeg ikke oplever at fylde 40 år. Det har jeg jo læst alle steder. Hørt alle steder. Alle de steder, hvor de har taget fejl med alt andet, men hvad nu, hvis de har ret med det her? At mine 140kg er nok til at jeg falder død om i morgen? Jeg gik på slankekur i lørdags, faktisk, og jeg skal lige have fundet ud af hvilken metode, jeg skal vælge. Eller "vi". For René skal med. Hæhæ :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar