Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 8. januar 2013

Kan man være berettiget til en lur?

Ja. Jeg har fundet en notesblok,som jeg havde liggende. Den er af imiteret skind, og med en elastik til at holde den lukket. Det er en lille lommebogsstørrelse. Den har små, elfenbensfarvede, linierede sider, og jeg har skrevet er par madopskrifter ned i den. Det er så hyggeligt at sidde og rode med, men jeg har ikke så mange opskrifter endda, selvom vi er begyndt at spise mere alsidigt. Det er sådan, at det har jeg faktisk, men jeg har dem i hovedet, og de er ikke "i orden", de er ikke organiserede, så jeg kan ikke skrive dem ned. Af og til er der opskrifter, som virkelig bare giver sig selv, f.eks. pitabrød med grøntsager - for jeg kan ikke finde ud af at bage pitabrød. Eller burritos? Jeg kan sagtens lave det - men det er jo købte tortillas, og selvom resten er hjemmelavet, er det jo komplet ligegyldigt... Der skal jo ikke være færdigkøbte ting, hvis resten af retten giver sig selv. Hvis det er retter, der ikke er specielle, men som skaber inspiration, kan de godt komme på, men ellers synes jeg ikke, at de skal i min bog. Jeg puttet frikadeller i min bog. For jeg laver dem tilsyneladende anderledes en mange andre. Min mor bruger hakket kalv/flæsk, havregryn, æg, bouillonvand, salt og peber og blendede løg. Min farmor bruger svinekød med havregryn, æg, vand, salt, peber og løgpulver. Jeg bruger rigtige, ikke blendede løg, jeg bruger mel og minimælk, jeg bruger skinkekød og salt og peber - æg, hvis jeg har det, men ikke nødvendigvis. Og mine frikadeller er superlækre. Det har jeg fra René, hvis far (ifølge René og hans familie) er Frikadelle-Kongen. Så det må jeg tage for gode varer, og jeg synes selv, at mine frikadeller er LANGT bedre end min mors og min farmors. Også selvom de ser mærkelige ud pga. løgene. Jeg er ikke god til at skære løg. Men jeg nægter at blende dem, eller bruge løgpulver. Jeg nægter også at bruge færdiglavet frikadellepulver, som bare skal putte i sit kød.

Jeg synes ellers, at jeg har mange gode opskrifter i min lille lommebog. Jeg vil også skrive mine dessertopskrifter ind, jeg skriver alt ind. Jeg har bare en dobbeltdej, "Multifunktion", hvor man laver dejen, og deler den i fire: 1 del til pølsehorn, 1 del til hvidløgsflutes, 1 del til minipizzaer og 1 del til kanelsnegle.

Så gælder det bare om at have fyldet liggende :) Det har jeg heldigvis stort set næsten altid. Bortset fra pølser. Jeg HADER pølser. Men René elsker pølser, så jeg laver pølsehorn til ham engang imellem. Så kan han sidde og smæske sig i dem, mens jeg smæsker mig i kogte, lunkne kartofler :) Yeah. Det er livet.

Jeg glæder mig sådan til aftensmaden. Nok fordi jeg er sulten. Jeg kan ikke gå med ned og købe ind i dag, pga smerter, og René er sådan lidt svær at få ud af vagten. Men jeg har jo så noget at glæde mig til. Det er jo også vigtigt engang imellem. Jeg glemte i øvrigt at tage bh på, da jeg skulle ind hos min farmor!!! Jeg havde bare en top på, som spændte "dem" en smule ind. Men da jeg kom i tanke om det... Det er altså pinligt, den slags. Jeg har den stadig ikke på, men det er fordi jeg skal i bad senere. Jeg burde faktisk bare gå i bad nu. Men jeg - orker det ikke nu, og chancen for at orker det, når jeg kommer hjem, er ret dårlig. Lige nu sidder jeg og nikker. Godt signal at sende til René, der allerede ligger i sengen. Who cares. Jeg bliver nødt til at at tage mig en mindre lur.

Jeg stod altså også meget tidligt op. Jeg er berettiget til en lur :/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar