Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 6. januar 2013

Var det hele bare en løgn?

Jeg måler 0,5cm mere om livet, end jeg gjorde d. 29. januar, men jeg fik menstruation i går, og jeg kan sgu godt mærke, at jeg er blevet oppustet her til morgen - jeg kan stort set ikke sidde ned. Så at det kun er 0,5cm, er alligevel beundringsværdigt.

Sør'me om jeg ikke har glemt at tage aftenmedicin i går. Sært. Det er første gang i 1½ år, jeg har glemt den. Jeg plejer ALTID at huske den. Og nu kommer mine blisterpakninger ud af synk! Nej! Det kan ikke gå, jeg må gøre  noget. Det hele er totalt kaos indeni, jeg kan ikke holde det ud, det er hæsligt! Jeg har pakker med mindre doser piller... Måske de kan gå ind og dække over det??? Åh! Jeg hader det her!!!

***

Jeg begyndte at tage Medilax for 3 dage siden. Jeg har ikke været "på toilettet" siden. Jeg må hellere spørge om råd på apoteket. 

Haha... Nu er jeg ved at dø af smerte igen. Mon det en dag sker, at jeg ikke fejler noget som helst? Det er lige før, jeg ikke tror det. Hehe. Men KBJ siger, at jeg ikke er hypokonder. Men han kan tage fejl. Den neurolog, jeg var hos sidst, forklarede mig, hvad de "voldsomme forværringer" i min epilepsi er. I alle de år, jeg har haft diagnosen "juvenil myoklon epilepsi" har de været i tvivl fordi EEG'en ikke var helt forenelig med mine symptomer. Men det EEG, jeg fik taget sidst, som skulle vare i 45-60 minutter, varede i 15 minutter, vidste helt tydelige og klare tegn på diagnosen, og "nu er der ikke længere nogen tvivl om, at du har den form for epilepsi". Wtf? Jeg har gået rundt og troet at jeg, i alle de år jeg har haft seriøse myoklonier, som kun kom om morgenen, men som - fordi jeg ikke vidste hvad det var - fik navnet "morgenkramper". Og at alle de grand mal epileptiske anfald, jeg har haft, har været "pseudoanfald". Alle de ting, de sagde til mig dengang i 1998 passede jo slet ikke, så? Var de fulde af løgn? Hm. Men det er de så ikke nu, det kan være, at jeg så kan få den rigtige behandling, og det ser ud til, at Zonegran virker uden bivirkninger. Hverken René eller jeg har observeret nogen ændringer.

Nå, men det er Farmors fødselsdag i morgen. Jeg har slået mig sammen med de gamle og købt en kaffemaskine til hende. Jeg har overvejet at jeg i morgen formiddag skal smutte ned i Kaffemøllen og høre, om de kan male kaffen helt fint, så hun kan få en speciel kaffe, eller om jeg måske snarere skulle gå ind i Vitrinen ved siden af, og finde et specielt krus til hende. Jeg kan også lade være med nogen af delene, for budgettet kan faktisk ikke holde til det. Det er nok bedst at lade være. Det vil jeg gøre. Lade være med det.

René siger, at jeg har OCD fordi jeg har brug for at have så meget kontrol over tingene, som jeg har. Og at tingene skal gå op. Men René bruger "OCD" i flæng. Alle, som er engagerede i noget, lider af OCD. Det er komplet åndssvagt. Det er jo fjollet. Jeg har lyst til at gå i bad, men jeg ved sgu ikke helt, om jeg kan klare at stå op så længe... Det er måske - måske - bedre at vente til i morgen? Jeg ser tiden an. Jeg har tid endnu. Skal jo bare handle inden 16, hvis jeg skal i Kvickly, inden 22 hvis jeg vælger Fakta eller Kiwi. Og klokken er jo kun 11 nu. Så jeg har tid nok. 

1 kommentar:

  1. Var du i søvnunderskud ved sidste EEG? Sov du og vågnede under undersøgelsen? Hvordan var det ved de andre EEG'er? Var de standard EEG'er, og var de normale, siden lægerne var i tvivl om din diagnose?

    SvarSlet