Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 6. oktober 2012

Åh, mit hjerte...

Åh... Jeg hader når det her sker. Jeg har haft en rigtig cool dag, min aften er lige så cool, men nu er jeg nødt til at se det i øjnene. Der er problemer med hjertet. Ikke noget alvorligt, altså, men det springer slag over engang imellem. Bare sådan et enkelt, men stadig. Det har været sådan hele dagen. Men nu må jeg jo så tage affære. Det er jo - tydeligvis - på grund af min overvægt, så lige præcis den 6. oktober klokken 23:15 må jeg starte med at smide den overskydende Rikke. Det er nok at der er én af os - vi behøver ikke at være to. Faktisk insisterer jeg på at være blot én, og derfor er jeg lige nu og her begyndt at tænke over min vægt. Det indebærer motion og sund kost. Jeg er ikke "på slankekur". Jeg omlægger min hverdag, og håber at det hjælper. Men jeg vidste at det ville ske. Jeg har sagt til René en million gange at han ikke skal regne med, at jeg bliver 40 år, men han bliver ved med at afvise det. Jeg har dog, trods de dårlige odds, tænkt mig at forsøge at halvere min vægt. Det bliver et langt og sejt projekt, men altså... Det er liv eller død, man må ligesom vælge. Jeg vælger livet - hvis jeg er ude i tide. Hvis jeg er for sent ude, ender det hele før jeg fylder 40 år.

Men! Det er dog stadig en rigtig dejlig dag, jeg nyder mig selv (jaja, vær nu ikke pervers) og har haft en rigtig rar aften foran fjerneren, mens vi har set "Anger Management" - den er så freaking sjov at jeg grinte stort set hele filmen igennem. Alle skuespillere i denne film er bare så morsomme, det hele går op i en højere enhed, og Jack Nicholson er bare så genial i den her film - som han er i alle andre film. Han er så fantastisk! Og her i "Anger Management" er han så skide morsom at man græder af grin. Jeg gjorde i hvert fald. Men der skal heller ikke så meget til. Hehe.

I morgen står der "Kim & Majbrit" på skemaet. Vi skal en tur til Lille Skensved, det bliver sikkert hyggeligt, og vi skal fejre Kim, som fylder 50 år netop i dag, den 6. oktober. Men vi er (som jeg vist har nævnt) ikke med, fordi jeg er bange for andre mennesker, og er i stedet blevet inviteret til i morgen. Det er noget eftermiddagshejs, jeg håber ikke, at det er noget med lagkage, nu hvor jeg er gået på øjeblikkelig omlægning af min liv. Men jeg kan selvfølgelig bare lade være med at spise lagkage. Og hvis jeg skulle blive fristet, kan jeg bare sige "Det er liv eller lagkage" - så hjælper det måske? Eller er det for uhøfligt at lade være med at spise lagkage? Nå, men jeg forestiller mig, at jeg ikke spiser noget. Sandheden må blive åbenbaret i morgen, når vi skal hjem. 

Jeg har lyst til at læse. Hm. Det har jeg sjældent for tiden. Og ved I hvad det skøre er? Jeg har lyst til at læse i Bibelen. Jeg ved godt, at jeg ikke kan koncentrere mig om den, fordi den dybest set er møgkedelig, men jeg vil gerne have historien med. Jeg kan også læse Det Nye Testamente, som jeg har, trykt i 2006, og det er med almindelige bogstaver (størrelsen) og siderne er ikke lavet af pergament. Det kunne være ganske interessant. Nu må jeg lige se, for faktisk vil jeg gerne i seng, sådan snart, for jeg er pikketræt, og jeg har ondt i mine ben (Yay for at skulle gå 1 kilometer ned til stationen x2 i morgen - både ud og hjem), fordi jeg har gået forkert  på grund af anklerne. Der i øvrigt stadig gør ondt. For fa'en! Men det er stadig pissecool at være mig. Jeg har et kæmpe psykisk overskud, selvom jeg var træt i morges da der skulle ryddes op og skylles af. Hehe. Jeg er jo altid træt. Men jeg lyver ikke; mine dage fungerer optimalt for tiden!

Jeg håber at alle jer, med fødselsdag i dag, har haft en fed fest, og stadig fester, plus at jeg gerne lige vil smide en hilsen til Kim Shaky Petersen, som han jo kaldte sig da han arbejdede som DJ på Radio Køge. Tillykke med de 50 år, gamle gubbe!

Og nu... Vil jeg lave noget andet. Jeg skulle have skrevet til Cecilie og Joseph, fordi de begge to havde det skidt, sidst jeg snakkede med dem, og jeg vil gerne lige høre, hvordan det går. Men så kom filmen, og nu er det for sent at skrive sms'er. I hvert fald for mig. Men tilsyneladende ikke for Hamid. Han skriver klokken 3 om natten, hvis han oplever noget spændende. Men det er min egen skyld, at jeg vågner, for jeg kunne bare sætte bæstet på lydløs - men min familie kan kun  kontakte mig på den telefon, og hvis der skulle ske noget alvorligt, vil jeg gerne kunne underrettes. Min far har trods alt lige haft en blodprop i hjertet. Det er meget rart at vide at de har det godt. For intet nyt er godt nyt, er det ikke det, man siger?

Yeah. Det var mine sidste ord for i dag.
Sov godt til jer alle - både jer, som går i seng inden for overskuelig tid, og jer som fester hele natten. I skal jo i seng på et tidspunkt. Det kunne være fedt, hvis dem af jer, der har været varm på en i længere tid, scorer vedkommende, så jeg håber at I er "heldige", enten på den ene eller anden måde. FEST! Men først og fremmest: Sov godt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar