Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 7. oktober 2012

I feel like dancin'!

20:12. Jeg er faktisk lidt sulten, for jeg har ikke spist aftensmad endnu. Hvis sandheden skal frem, har jeg kun været vågen i 35 minutter, for jeg har taget en lur, og da jeg vågnede, ringede jeg til min farmor.

Noget, der virkelig fascinerer mig, er min vielsesring. Den er lavet af stål, og der sidder en lille bitte brillant i. Men... det det klør altid indenunder den, når jeg har den på - også selvom jeg ikke har rodet med sæbe, creme eller andet i den dur. Når jeg tager den af, er der et lille bitte tyndt, aflangt rødt mærke. Det er ikke hævet, og det stopper med at klø, når jeg tager ringen af. Men kan man have stål-allergi? Jeg har aldrig hørt om folk, der har allergi for stål. Det er lidt fascinerende, det må I da indrømme?

Vi gik det kvarte af turen ned til Køge station, men måtte vende op, fordi vi begge to havde alt, alt for ondt. Så ringede René til Kim, hvor vi jo skulle have været, og spurgte om de ikke kunne komme hos os i stedet for. Men Majbrit havde ondt i ryggen, så i stedet kommer de hjem til os på fredag. Kim laver maden hjemmefra... Jeg er vist en dårlig kok! HAHA! Det er jeg sgu. Det synes jeg, men René er meget begejstret for min madlavning. Cool!

Er der nogen, der har set videoen til Avril Lavignes "Hot"? Den sang lytter jeg til lige nu, den får mig til at smile, og i går så jeg videoen og jeg tænkte "what the..." - For hvad har den video med sangen at gøre? Det er totalt Anna David "Tæt På". Haha. Instruktørerne er løbet tør for ideer! Hehe! Nu lytter jeg til "Too Funky" af George Michael. Vidste I, at han hedder Georgios Kyriacos Panayiotou, sådan i det virkelige liv? Hehe. Nå, det jeg ville frem til, er at "Too Funky" har en god video. Jeg elsker at se den, men jeg elsker også sangen. Den giver mig lyst til at danse! 

Jeg har det fandeme bare så GODT lige nu! Jeg sidder i en tåge af lykke og sult, og jeg glæder mig, både til resten af aftenen, men også til aftensmaden, som vi endnu ikke har bestemt os for, hvad skal være. Kan man sige det? "Som vi endnu ikke har bestemt os for, hvad skal være"? WHO CARES! Man kan sige det nu! Lige så meget man lyster! 

Jeg skal sgu feste igennem på min egen, stille "søndag aften mode" resten af tiden indtil jeg går i seng, jeg har det godt, orker ikke at sidde her, jeg må foretage mig noget! Lave mad... DANSE! Yeah. Det er cool at danse. Især hvis man danser alene! Som gutten i Simple Minds (jeg har glemt, hvad han hedder) synger i "Don't You Forget About Me" (fra sountracket til "The breakfast Club"): 

"I'll be alone, dancin', you know it baby"

YEAH! Faktisk mere "Oh hell yeah" - lidt skældsord for at peppe det op, gør ingen ondt! 

Kold cola? I ved, X-tra cola light? Damn, jeg kunne drikke sådan en lige nu!
Mmm... cola (jeg laver en Homer)

Hav en god aften, alle jer, der nu måtte være faldet over denne blog. 
(Jeg håber ikke, at I har slået jer)

KRAM til alle, og en dejlig hilsen til en person, som jeg vældig godt kan lide, og som skrev en sød e-mail til mig i går, om at jeg er fra den gamle skole og derfor ikke er så vant til mobiltelefoner som unge mennesker er!  HAHA! Faktisk brugte hun ordet "generation", men jeg tror ikke, at der er en hele generation imellem os. Anyhow: Du er dejlig, din unge, mobilelskende Kvinde!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar