Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 8. oktober 2012

Yes! Vasketøj og kage til Hr. Rikke!

Yes! Så skal der vaskes tøj i dag, det har været nødvendigt i en uge, men i aften... Der sker det! Så kan jeg endelig få noget ordentligt tøj på, i stedet for hvide trusser. Det er bare ikke min stil. Sort til mig, tak. Hehe. Uh, og rene T-shirts og bukser. Rene strømper... Det bliver som at komme i himlen! Jeg elsker helt sikkert ikke at vaske - men i dag? Der gør jeg sgu! Jeg vil danse over på vaskeriet, så kan René følge med eller lade være - men han skal med, for vi har MANGE maskiner i dag, fordi vi har ventet så længe. Hehe. Det er derfor vi skrider derover omkring midnat - så er der ingen derovre. Godt træk, ikke?

René har spurgt om jeg vil bage en kage. Det vil jeg da gerne. Så det er jeg i gang med. Men han må spise den selv. For jeg har sagt farvel til det dér, det gjorde jeg i lørdags. Haha. Jeg er sikker på, at han ikke kan spise en hel kage inden vi går i seng (det er en AMO chokoladekage), så jeg kan gemme resten til i morgen - så er jeg fri for at lave noget i morgen. Hm. Han spiser ikke slik hver dag, men i dag er han vist ret sliksyg. Normalt, når jeg siger at jeg laver en ting, kun for hans skyld, trækker han i land, men i dag sagde han "gider du virkelig det? Du er for god til mig" Det er jeg ikke. Hehe. Men jeg er god VED ham. Han er så dejlig - jeg kan sgu da ikke lade være med at elske ham. Og når han tigger mig om et eller andet; "vil du ikke bage en kage?" "Der står en AMO kage ude i skabet" "Ja, men den smager bedre, når du laver den" - haha. Det ansigt, han stiller op, når han siger at en chokoladekage, hvor man bare skal putte vand i, smager bedre når jeg laver den, får mig sgu til at slippe alt, hvad jeg har i hænderne og gå ud og bage en kage. Totalt manipulation. Men han er dejlig alligevel. Haha!

Før sagde han, at jeg var psykotisk. Han sagde "Hvor meget skal skinken tø op?" Jeg sagde "Det siger lidt sig selv, gør det ikke? Den skal tø op til den er tøet op" Det syntes han var ekstremt mærkeligt, han sagde at jeg var psykotisk og blev bedt om at lukke min blog. What the fuck?! Det tog mig lidt tid, men jeg fik da overbevist ham om, at jeg ikke er psykotisk. Jeg syntes bare, at det var et latterligt spørgsmål. Det synes jeg stadig.

Men! Nu bager jeg så en kage til ham, som jeg ikke selv har lavet, men som AMO har  lavet for mig. Jeg håber at kan lide den kage, der smager af nøjagtig det samme hver gang, selvom den tilsyneladende smager bedre, når JEG har rørt rundt i skålen. Hehe. Tosse!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar