Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 10. oktober 2012

Oh crap - men det SKAL jo gå...

Oh crap... Jeg skal til tandlægen i morgen. Og jeg har for mange smerter til at kunne gå i bad. Jeg har brug for et bad, jeg kan ikke gå nogen steder uden et bad. Men mine ankler er ikke helt kommet over faldet for 9 dage siden. What to do...

Og så har jeg haft diarré i 2 døgn nu. Hvordan mon det går i morgen, når jeg sidder i tandlægestolen? Hm. Det må jeg jo bedømme i morgen. Jeg er nødt til at tvinge mig selv til at gå i bad. Kæmpe imod smerterne. Jeg skulle nok været smuttet i bad for en halv times tid siden. Det er ca. 1 time siden, jeg tog et par piller. De burde dog virke nu. Jeg må hellere skynde mig i bad, så.

***

Oh crap. Jeg kan altså ikke. Nu har jeg prøvet, jeg har endda taget tøjet af... Men nu har jeg kæmpet en brav kamp for at få det på igen, og jeg må jo bare udføre etagevask i morgen... Det hader jeg, men altså... Jeg kan ikke gå i bad. Det værste er håret. Ja, jeg må jo bare undskylde over for tandlægen. Det er jo ikke cool at stå og ordne tænder på en, som har fedtet hår. Det er ikke meget fedtet, men det er stadig fedtet, og det kan jeg ikke klare. Men i det mindste er mine tænder velholdte. I hvert fald når jeg har børstet dem i aften. Jeg har børstet dem én gang i dag. Jeg har slidt tandbørsten ned på en måned. Og de er bare pissedyre. Suk. Er det ikke 150-200 kroner, 5 tandbørster koster? Jeg må jo bare smide pengene, altså, længere er den jo ikke. Jeg vil ikke have beskidte tænder fordi min tandbørste er opbrugt. Hvor lang tid skal en tandbørste holde, egentlig? Det er da kun én måned, er det ikke? For så er det jo fair nok. Det er fordi jeg mindes at have hørt at det er hver 3. måned - men det kan jo slet ikke passe. I hvert fald ikke med min tandbørstning. Måske er det bare anderledes med eltandbørster end det er med almindelige tandbørster.

Åh, hvor er jeg dog træt...! Og klokken er 22:13! Jeg kan sgu ikke gå i seng nu. Men jeg har godt nok lyst til det, og jeg skal være hos tandlægen i morgen klokken 10:30, så måske er det en meget god idé at gå i seng nu. Jeg ved det ikke. Jeg er træt, og køkkenet skal ordnes inden jeg kan hoppe i seng. Jeg kan jo lige hurtigt ordne det, børste tænder og hoppe i seng. Det lyder som en plan!

2 kommentarer:

  1. Det er altså hver tredje måned at tandbørsten skal skiftes ud...
    Hvis den allerede er slidt Rikke, så børster du altså ALT for hårdt og det kan altså også godt ødelægge dine tænder...

    SvarSlet
  2. Virkelig...? Så må jeg passe bedre på. Jeg skulle nødigt slibe emaljen af. Det er jo netop derfor jeg bruger den dér emaljetandpasta.

    Tak fordi du lige gjorde mig opmærksom på det

    SvarSlet