Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 22. oktober 2012

Et stykke med glad på, tak

Jeg er bare... kastet tilbage, blodet bruser i mine årer, lykken får sneen til at dale på mit hoved, jeg bliver flået ud af min hverdag, jeg er rørt, jeg vil græde! Hvorfor? For første gang i noget der ligner 30 år har jeg ikke ondt et eneste sted på min krop! Hverken inden i eller uden på. Selv mit sind er godt tilpas i dag. Ved I, hvordan det føles? Ved I, hvor glad jeg er, for at have oplevet dette? Jeg troede aldrig, at det skulle ske! Men her er jeg, fuldstændig smertefri og lykkelig! Det er fantastisk! 

Sådan ser man ud, når man ikke har en eneste form for smerte i sin krop!
Det er da dejligt, ikke? Der er ikke noget junkie over det eller noget som helst. Jeg plejer at ligne en narkoman på nedtur, når der bliver taget billeder, men her ser jeg glad ud - for det er jeg! Det er bare awsome. Jeg elsker det!

Jeg har fået en e-mail fra Hamid'sen her ved 13-tiden, hvor han tilbyder mig alt muligt. Flag med Marilyn Manson på, cd'er han har og jeg ved ikke hvad... Hehe. Han er sgu så sød. Men jeg skal ikke have et flag hængende, selvom det er pænt (for det er det), og han skal beholde sine cd'er - jeg kan købe mine egne. Men det er bestemt sødt af ham. Han er sgu fin nok.

Kender I det, når I virkelig skal tisse, men virkelig ikke gider at rejse jer?
Nå. Men jeg må nok hellere se at komme afsted. Hvis jeg skal have heldet med mig. 

Ses!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar