Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 3. oktober 2012

Sweet!


Engang imellem må der noget nyt til. Derfor har jeg været hos frisøren i dag. Ganske rart. Jeg har fået det ud af det, jeg forventede.

Til at begynde med, så jeg således ud:

 Og da jeg gik ud fra frisøren og var kommet hjem og fået sat håret, som jeg gerne ville have det, så jeg således ud:

Nu må vi se, om jeg kan holde det blankt og smukt. Hehe. Det kan jeg helt sikkert ikke. I kan jo se, hvordan det så ud inden frisøren. Det var i vinters jeg blev klippet sidst. Jeg har fået klippet omkring 15-20 cm af, og så har jeg fået pandehår. Uh, og jeg har lært, hvordan man manipulerer sit hår til at have en anden skilning end man har - for jeg har midterskilning, og jeg gider det ikke!

Derudover sidder jeg og mindes gamle dage. Ikke helt gamle dage, hvor denne film blev indspillet, men de mange gange, jeg har set den! Jeg elsker den film, den er tilpas skør til at passe til mig. Haha.

Vil I se den? Oh, but you have to!

Ellers er der ikke så meget at sige. Jeg regner meget, meget stærkt med, at min pakke kommer i dag. Den står til "eftermiddags- og aftenomdeling". Det må betyde, at den kommer i dag.  Jeg ved det ikke... Men der er 2-3 dages levering, og det er ved at være på tide. Jeg bestilte i søndags, så det er fra mandag, og så er det jo... Hvad mon de regner med? Hmm... 3. dags levering i dag? Eller er det kun 2. dag? Under alle omstændigheder står der hos Postdanmark, at den står til omdeling.

Jeg glæder mig til aftensmaden; jeg skal have burritos. Eller... Jeg skal LAVE burritos. Det bliver rart. Jeg elsker burritos. Mums! Det bliver sgu lækkert nok. Og i dag forkæler jeg mig selv med en Coca Cola frem for slik. Det er jo det samme som slik, så man må vælge hvad man vil have - man kan ikke få begge dele. I hvert fald ikke, hvis man er mig. Hehe.

Velbekomme til jer, der står over for aftensmaden!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar