Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 8. oktober 2012

Sejr

Ej. Jeg har bare sovet så dejligt. Ikke så længe, godt nok. 4 timer blev det til. Men det var 4 dejlige timer. Jeg kan ikke huske, hvad jeg drømte - men jeg vågnede med en rar følelse. Det er rart! "Konkurrencen står og falder med dette sidste spørgsmål: Er det 'rart' at vågne med en rar følelse, eller er det 'godt', eller måske bare plain 'cool'? Hvad gætter du på? Sms dit svar til..." Kender I ikke de konkurrencer? Hvor svaret indgår i teksten, og folk alligevel svarer forkert på spørgsmålet. Hehe.

Jeg har hovedpine igen, sikkert søvnmangel, men iprenerne, jeg har taget, virker ikke. Jeg burde opfinde mine egne hovedpinepiller. Det skal være en blanding. Acetylsalicylsyre, paracetamol og ibuprofen. Så er man da helgarderet. Pillerne skal være i et glas (som Kodimagnyl er i dag; det der brune glas), som skal være formet som et hoved, med ansigt og hår, og låget skal formes, så det føles som om man tager toppen af hovedet af den mand eller kvinde (endnu ikke bestemt), der nu har lagt ansigt til. Glasset skal være brunt, men håret inkl. låg skal være sort. Nej! Det skal være hvidt. Så er det sådan lidt som "distingveret herre", som har hovedpine. Pillerne skal være ganske almindeligt runde med en delekærv, men de skal ikke være hvide, de skal have en mørk orange/lys brun farve. Og de skal selvfølgelig være glaserede. De skal også have et navn. Jeg tænkte først på "Be gone" - men det er ikke alle mennesker med ondt i hovedet der kan sige noget på engelsk. Så jeg tænker på et ganske almindeligt, lige ud af landevejen "Væk". Men det skal være lidt fancy, alligevel, så "væk" er ikke lige nummer 1 på listen. Mine piller besejrer hovedpine. De kan også, sådan plain, hedde "Sejr". Ja. Det skal de hedde. "Jeg skal bede om et glas Sejr, et af dem med 100 tabletter". "Ja, så skal du af med 40 kroner" - mine piller skal nemlig ikke være dyre. Når glasset og pillerne er produceret og kommet ud på salgsstederne, regner jeg med at skulle tjene mellem 4-6 kroner pr. glas, og så lade resten af min indtjening på produktet gå til forskning og videreudvikling af præparatet. Jeps. "Har du ond i hovedet. Vil du have en Sejr?" - for hos mig er 1 pille nok, uanset om du kun har brug for lidt eller meget af det virksomme stof. Det virker bare. Så en Sejr kan faktisk kurere hovedpine, eller andre mindre smerter.

 Jeg burde gå i seng igen, se om jeg kan sove hovedpinen væk. Men jeg har ikke lyst til at gå i seng, jeg har lyst til at have det rart her foran computeren og høre noget god musik. Jeg gider sgu da ikke at sove, men jeg er godt nok træt. Det sker faktisk engang imellem. Haha. 

Jeg har fået varmeknopper under det ene bryst, og det skal selvfølgelig smøres med noget creme/salve passende til den slags, hvilket jeg også har på lager. Men når cremen er tørret ind og der er kommet det mindste sved igen - så kommer der en virkelig fæl lugt af sved, creme og lymfe (selvom der ikke er noget lymfe), all mixed up. Jeg tror faktisk, at jeg hellere lige må smøre det nu, selvom René normalt ordner sådan noget på mig. Men han sover, og jeg lugter. Lige op i hovedet på mig selv. Det er ikke optimalt! Hehe

Men! Nu har jeg så været oppe i 50 minutter, og dagen tegner allerede supergodt! Masser af rare ting! Det skal nok blive meget, meget god dag! Jeg glæder mig til at opleve "i dag", for jeg er sikker på, at den er totalt AWESOME. Nu skal den lige i gang, men jeg kan simpelthen ikke forestille mig andet!

Nu smører jeg det dér under brystet og tager en time eller to på langs.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar