Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 25. oktober 2012

Jeg havde slet ikke tankerne i den retning...

For mange indlæg?
Why don't you cry about it.

En neurolog ringede i dag. Fortalte mig, at jeg muligvis har en "underliggende" neurologisk sygdom, som giver kramper, og at det er derfor det virker som om jeg nærmest er resistent over for de forskellige præparater, de fylder på mig. Chokerende. Den havde jeg ikke set komme.

3 kommentarer:

  1. Hvad hedder denne underliggende neurologiske sygdom, der giver kramper?

    Jeg interesserer mig meget for neurologiske sygdomme,så derfor vil jeg meget gerne vide hvad den hedder. Hvis du ikke har lyst til at svare så bare ignorer dette spørgsmål/denne besked.

    SvarSlet
  2. Jeg ved det ikke - de ved det heller ikke, før jeg har fået foretaget EMU-undersøgelsen. Men det kan være, at jeg ganske enkelt er en af de patienter, der ikke har fuldt gavn af medicinen. Hvis du er interesseret i neurologi, så lider jeg af juvenil myoklon epilepsi, og jeg tager dagligt 700mg Lamotrigin (som jo er dårligt for den type), 300mg Delepsine (som jo er godt for denne type) og 200mg Zonegran (som er et supplement). Jeg fik konstateret sygdommen som 13-årig, men kom først i behandling da jeg var 18 år. De neurologer, jeg har gået hos, har alle haft hver deres mening om medicin, og der er blevet eksperimenteret meget med de forskellige præparater, og det er af og til ret problematisk fordi jeg samtidig tager en del psykofarmaka.

    Men jeg skal nok skrive, hvad det er for en sygdom, jeg eventuelt har, når undersøgelserne er færdiggjorte.

    SvarSlet