Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 14. oktober 2012

Lejrskole!

HARD ROCK HALLELUJAH!!!

- Hvordan kan man ikke elske den sang? Den er så tilpas skør, at man ikke kan lade være med at flippe ud til den! "Rock 'n' roll angels bring that hard rock hallelujah" - Yeah. Og videoen er også tilpas skør til, at man sidder og tænker "Yeah! That girl's so awesome!" selvom man burde se  på de udklædte musikere. Jeg ved ikke, hvad de skal forestille. Warlocks? Jeg har ingen idé. Men de er grimme, og det er ikke specielt morsomt. Men videoen, med hende den seje pige - det er sgu sager, mand, det fås ikke bedre!

Der er opstået et problem i paradis! Det styrtregner, og Renés jakke er ikke vandtæt, og kun jeg har en regnfrakke. Vi må lige vente en times tid eller to og se om det stadig regner. Jeg kan ikke gå alene, det tør jeg ikke, og jeg tror heller ikke, at René vil være tryg ved det. Men altså... Jeg håber at min vinter/regnjakke kommer på tirsdag, og så er vi ude over det problem - hvis jeg kan passe den! Men René skal have en vinterjakke, og så må vi købe en til ham nu. Så har jeg min egen regnfrakke.

Jeg har ikke ondt i halsen længere. Yah! Hovedpinen... Minimal, men jeg har det ikke sådan rigtig dårligt. Jeg har det godt med mig selv, og alt kører på skinner (bortset fra opvasken - den forfølger mig!) - cool. Jeg har fundet min plade (undskyld - cd) med The Loft frem. Kender I dem? Dansk band? De lavede en plade for nogen år siden, "No Ordinary Man", som faktisk er superfed. Jeg hygger mig med dem lige nu. Der er mange rigtig cool sange på. Jeg synes at det er rart, at jeg fik købt den cd, for den er garanteret ikke til at få fat i nu. Jeg ved det ikke. Det kommer vel sådan set an på, om de stadig eksisterer som band? Hvis et band laver én plade, og derefter går i opløsning, er det sjældent at deres plade bliver genoptrykt. Et tilfælde af det modsatte er "Dizzy Mizz Lizzy" og "Rotator", begge af Dizzy Mizz Lizzy. De lavede kun de to plader, før de gik i opløsning - og de blev genoptrykt. Hm. Faktisk... Så aner jeg som nok ikke, hvad jeg snakker om. Hehe.

Bla bla bla - hehe. Har fået ondt i det ene øre. Sådan er det altid. Det er strengt forbudt at have det godt - der skal helst være et eller andet i vejen. Det er for åndssvagt - men hey, sådan er det nu engang. Jokeren, som rapper lidt på "Beautiful girl" af The Loft, kan faktisk godt rappe på engelsk, så det lyder godt! Respekt.

God tur til alle jer, der skal på lejrskole i næste uge!
(Husk at vælge den øverste køje - just saying...)

1 kommentar: