Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 14. oktober 2012

Vil du skyde mig ned?

Masser af regn. Lækkert nok.
Jeg er sulten, jeg spiste 4 blommer til morgenmad omkring klokken 10. De mætter ikke så meget, men deøh... sætter gang i maven! Jeg må have noget mere at spise. Klokken er også halv tre nu. Så er det OK at spise igen.

Jeg er i gang med julekortene, de skal jo skrives med håndkraft. Allersidste linje i Renés søsters brev: "Vi glæder os til at se os til jul" Jeg har rettet det til "jer", det ser ikke godt ud, men jeg tror godt, at man kan se, hvad der står.

Min mor gider ikke at have mig på besøg. How about that. "Kan jeg komme i dag?" "Nej, jeg er for træt" - og teknisk set skulle jeg bare hente en bog. Men det kan da være, at min far lige gider at svinge forbi med den i morgen? Jeg håber! Men ellers venter jeg bare, jeg har til og med torsdag.

René og jeg skal have læst et eller andet Gud-halløj inden fredag, når Jonna kommer. Jeg er ikke helt klar over, hvor meget det er, så jeg har tænkt på at kaste mig ud i det i dag. Så har jeg nogle dage, om ikke andet. Der er fandeme meget læsestof hver gang hun kommer og går. Men jeg elsker Jonna, så jeg er ligeglad. Og nej, jeg er ikke et Jehovas Vidne, jeg er ateist - jeg synes bare at religion er ekstremt spændende. Intet mærkeligt i det. Det synes jeg ikke, i hvert fald.

Hvorfor har jeg købt en minimizer-bh, når jeg virkelig bare ikke har brug for at få gjort mine bryster mindre? Jeg vil have en bh, der fremhæver mine bryster, uden at skubbe dem op under hagen - dvs. ingen push-up bh'er til mig. Bare en god bh, der virkelig fremhæver brystpartiet. "Hvorfor, når du bruger en D-skål?" Fordi jeg godt kan lige at kigge ned og se bryster i stedet for en mave. Jeg gider ikke at glo på min mave, jeg ved, at den er der - jeg behøver ikke at se på den. De gode bh'er, jeg har tilbage, som fremhæver brystpartiet, er virkelig gode til det. Der er ingen mave, når jeg kigger ned. 

Jeg vil i øvrigt gerne lige pointere, at jeg - 2 dage i træk - har gået langt i stor fart? Så stor, at René, som går stort set hver dag, ikke kan følge med. I fredags gik jeg omkring 2-3 kilometer (ca., jeg er sgu ikke sikker), og i går gik jeg 2 kilometer. Og det var i høj hastighed - jeg havde smerter i musklerne, da vi nåede næsten hjem begge gange - men "smerten" var en træthed, ikke som mælkesyre - det er lidt svært at forklare, men sådan... Ja, træt. Trætte muskler, f.eks. hvis man har stået op i længere tid. Så musklerne omkring knæene bliver trætte. Den følelse. Eller deromkring. Men da jeg kom hjem, begge dage, snuppede jeg en Ipren og en Pinex, for at spændingerne væk, og omkring 30 minutter senere var jeg klar til at gå en tur mere. Det er dog ikke nødvendigt for mig med piller for at klare turen. Men:

"Alt for langt ned til himlen når jeg sætter mit mål
Den ene mands loft er den anden mands gulv
Og dem der dømmer, dem der drømmer skød mig ned hvis de ku'
Men røgen den er lettet og jeg står her endnu."

(Østkyst Hustlers)

Jeg skal fandeme også ud at gå i dag, mand, jeg er totalt oppe at køre på adrenalin, fordi jeg har formået at gå så meget. Det er fandeme cool! Så skal jeg bare sørge for, at det forsætter. Og at jeg ikke kommer til at skulle indtage mere vægtøgende medicin. For satan, det er nederen. Men lige nu ser det godt ud på den front! Jeg tager tilsyneladende ikke mere på, og jeg skal højst sandsynligt ikke have andre præparater end dem, jeg allerede får! Yeah!

Jeg skal fandeme vise alle de latterlige mennesker, der ikke tror på mig, at jeg er i stand til at tabe mig. Ikke engang min far tror på mig. Men det kan han komme til. Ha! Jeg skal nok bortvise den ekstra Rikke, selvom det kommer til at tage flere år. Men hun er ikke velkommen er - den første Rikke har det fint nok helt alene. 

Det er en dejlig dag, og jeg har ikke sovet endnu, selvom jeg er træt og sender længselsfulde blikke efter min seng. Men jeg vil kæmpe imod og forsøge at forblive vågen. Det er det bedste - jeg kan jo bare gå tidligere i seng. Der er ingen, der siger, at klokken 2-3 stykker er et godt tidspunkt. I går gik jeg i seng 11:20, og jeg vågnede klokken 09:37. Det er mere passende. Og i morgen skal jeg se at få ringet til neu.amb. ang. pillerne (Zonegran). Det er meget vigtigt at det bliver i morgen, da det drejer sig om en stigning i dosis i morgen aften. 

God tur til alle jer, der skal på skiferie i næste uge!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar