Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 18. oktober 2012

Du får en medalje, hvis du når til sidste sætning

Nogen af mine "aftenpiller" har en hæslig smag, og det har de ikke haft før. Derfor må jeg konkludere, at synderen er Glucosamin. Det er et håndkøbspræparat mod gigt. Jeg tager dem i stedet for Todolac, som jeg ellers skal tage. Jeg er ikke så meget for receptpligtige gigtpræparater, selvom Todolac ligger i den milde ende. Men jeg tror, at jeg vil stoppe med at tage Glucosamin. De smager bare ikke godt, og så er de alt for store. Jeg har nok af den slags i forvejen! Så når jeg har tømt det her glas om en uges tid, køber jeg ikke et nyt.

Jeg har siddet og grædt af glæde i dag, fordi René er så begejstret for sin nye strømforsyning og grafikkort. Jeg elsker at se ham glad, og jeg kunne bare ikke holde tårerne tilbage. Ligesom når han tager pis på mig. Her forleden blev han lidt "høj" af sin sovepille, frem for at blive træt, og han drillede mig helt vildt, og vi havde det virkelig, virkelig skægt, selvom klokken var 4 om morgenen. Dagen efter kunne han kun huske at han havde kildet mig på maven. Men jeg elsker den slags episoder. Faktisk elsker jeg bare René. Jeg elsker ham rigtig meget, og jeg er glad for, at jeg holdt ud i alle de mange år. Skægt at jeg havde på fornemmelsen at han nok skulle skifte mening. Det kom som en overraskelse for ham selv, men jeg gik rundt og vidste det i 6½ år. Ikke sagt, at jeg ikke flæbede hver dag fordi han ikke gjorde det på dét tidspunkt. Men hvor var det skønt alligevel, at jeg tog ind til ham på Hamlet den morgen. Haha. Jeg ville have overrasket ham, men han ringede til mig mens jeg var på vej ind til ham. Magen til frækhed! Hehe.

Jeg overvejer, om jeg skal gå i bad her om lidt, eller om jeg skal vente til i morgen, når hjemmehjælperen har været her. Jonna kommer klokken 13:30, og hjemmehjælperen klokken 10:15. Jeg har ikke hørt nogen tilbagemelding fra Jonna, så den kommer nok i morgen, medmindre hun har glemt det. Det vil jeg være ked af. Det er lidt sent at skrive nu, er det ikke? Ej, hun sender også sms'er til mig ved 22-tiden, så jeg smider hende lige en besked. Uh, og jeg skal have svaret Jørg'nsen, og have skrevet til Hamid. Det begynder at hobe sig lidt op, hm? Ej... Haha. Det klarer jeg nemt. Jeg skal bare huske, at jeg også lige skal have ordnet køkkenet, fordi hjemmehjælperen og Jonna (måske) kommer i morgen. Og fordi det bare er rart, når tingene er i orden!

Derudover skal jeg ud at gå, i dag bliver det en (forholdsvis) lille tur. Jeg skal faktisk alligevel en del ting... Jeg må sgu hellere se at komme i gang, men René skal lige være færdig med sit... toiletbesøg og have noget kluns på, så smutter vi. Jeg undrer mig over, at den mand går nøgen rundt hele døgnet, når vi er hjemme - han har tøj på, når vi er ude. Når vi har gæster, har han T-shirt, strømper og boxershorts på. Han har masser af tøj, som han sagtens kan passe, men han er bare... Han kan bedst lide at være nøgen. Det er da også fair nok. Jeg kan bedst lide at være pakket ind fra top til tå.

Jeg har også nogle kvitteringer, jeg skal have skrevet ind i regnskabet, og nu er vi snart i december, så jeg skal have udviklet et nyt system til næste år, for jeg er ikke tilfreds med det, vi har. Selvom det ellers er OK. Det er bare ikke, sådan... Det er svært at se, hvad der præcis er købt, fordi det hele bare står under kategorier som f.eks. "mad", "frugt" og "nonfood". Men det går vel. Jeg har stadig 2 måneder til at udvikle det perfekte system. Det er jo godt nok.

Det bekymrer mig lidt, at Jonna ikke har svaret... Er man gået i seng 21:45? Jeg ved det ikke! Men nu er klokken så 22:00, og jeg har ikke hørt noget - hun plejer at svare med det samme. Men det kan være, at hun skriver i morgen formiddag. Jeg har jo konfirmeret vores aftale én gang for en uges tid siden. Jeg vil bare gerne være sikker. Hun plejer altid at skrive dagen før. Eller er det samme dag? Nu bliver jeg sgu i tvivl... Nå. Jeg må se på sagerne i morgen. Det kan man jo også

I øvrigt er de første 2 julebreve i hus, og jeg har pakket dem i konvolutter og de er parat til at blive frimærket og sendt. Jeg har dog ikke lukket dem, hvis der nu skulle ske noget, eller jeg bliver utilfreds med det, jeg har skrevet. Det kan jo ske, den slags.

For pokker, jeg har dårlig mave, det er ikke en tur i det blå, jeg tænder på lige nu - men jeg må knibe balderne sammen og komme afsted (nu snakker han i telefon), så jeg kan komme i gang med vigtigere ting som f.eks. opvask. Min mave lyder som en kat på stoffer, og jeg har ondt i maven. Men jeg vil gerne gå. Jeg vil viiirkelig gerne gå. Det vil måske bare være meget rart, hvis vi lige venter en times tid, så min mave kan falde på plads. Ellers må jeg blive hjemme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar