Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 25. oktober 2012

Vinteren

Nu har jeg så lidt mere end bare lige Køge Bugt med, men jeg bor i denne røde trekant. Sneen smelter sikkert inden den når ned på jorden, og det er OK - for jeg har læst på TV2s hjemmeside, at det nok bliver en hård vinter. Det er ikke sikkert, de er først og fremmest ikke en pålidelig kilde, og for det andet skifter vejret jo temmelig meget hver eneste dag. 

Men jeg håber alt hvad jeg kan, at det bliver en hård vinter. Det gør jeg. Og alle jer, der tænker "det er jo meget godt at hun håber på en hård vinter, det er jo ikke hende der skal ud og cykle på arbejde hver dag" - og nej, det er det ikke. Men hvis det er jer, der sidder og tænker "Ih, hvor er det dejligt at det er 27 grader udenfor, så kan jeg gå ud og blive rigtig brun og lækker" - så vil jeg sige: Så er vi kvit. Hvis der er noget, jeg hader, er det sol og varme. Sådan har jeg haft det siden jeg var barn, og sådan bliver det muligvis ved med at være. Vinteren er min årstid.

Hmhm. Lidt galde skal der da lukkes ud engang imellem. Hæhæ. Jeg er dog lidt bekymret for at det påvirker broerne, for jeg VIL være alene med René på torsdag. Og hvis Hamid ikke kan komme hjem... Det går ikke. Det er vigtigt vi holder øje med vejret, altså. Jeg vil ikke smide Hamid ud, men måske er jeg nødt til det... Han kan selvfølgelig tage S-toget ind til sin søster og være der indtil storebæltsbroen bliver åbnet igen. Hvis de lukker den. Åh... Jeg er begyndt at blive lidt nervøs i det... Bare lidt.

Men nu må vi se. Jeg skal tage det med ro. Det er det, folk altid siger til mig. "Tag det nu roligt, lad være med at spekulere så meget over det" - jeg vil prøve. Prøve. Måske kan jeg klare det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar