Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 30. oktober 2012

Skønt!

Mærkeligt. René har fået en form for betændelse i sin ene storetå. I første omgang forsøger vi lige at ordne det ved at holde det rent, vaske det med sæbevand nogle gange om dagen og ellers plaster på - og så håber vi, at det hjælper. Vi har aftalt, at vi venter lidt, til onsdag, og så kontakter vi lægen, og vi går til en fodterapeut. Der ligger en på den anden side af gaden. Stort set. Derfor er det fint - der er ikke så lang ventetid, så hvis vi er heldige, kan han få en tid samme dag - og holde vores bryllupsdag fri fra læger! Det ville være rart. 

Men jeg har besluttet mig for, at jeg ikke vil købe den ekstra gave til René, fordi vi mangler pengene et andet sted. Derfor får han bare den gave, jeg købte i august. Det er første gang nogensinde, jeg har kunnet holde en gave-hemmelighed så længe. Normalt køber jeg gaven i god for at være sikker på, at de har den, og så er jeg ved at briste fordi jeg vil fortælle modtageren hvad jeg har købt. Nu har jeg ikke fortalt en skid, og jeg har ikke tigget ham om at pakke den op. Yeah. Jeg kan bare det lort. Det kan godt være, at jeg er en fanatisk gave-giver, men jeg har fandeme gjort det med stil denne gang.

Jeg har sovet det meste af i dag, af uvisse årsager har jeg været så monstertræt og har haft brug for ekstremt meget søvn. Jeg vågnede her 23:30, og nu skal jeg snart i seng igen. Det var min 3. lur i dag. Ja, altså... Det er jo så over midnat nu, idet klokken er 01:21.

Jeg håber ikke, at det er noget alvorligt med René. Det kan godt være, at jeg bare skal ringe og reservere en tid til ham hos en fodterapeut, til på onsdag. Ved det ikke helt. Jeg har ikke forstand på sår, andet end at de skal holdes rene og tørre. Hm. Måske skulle jeg skrive til lægen? René har bare ikke mulighed for at komme derned før på torsdag eller fredag... Jeg tror dog, at jeg forsøger at skrive til lægen. Jeg agter lige at søge lidt om det på nettet. Det er noget mystisk noget, nemlig.

Hm. Men nu skal jeg snart i seng. Jeg er også blevet træt igen. Fair nok. Jeg glæder mig til at sove igen. Jeg elsker at sove. Skønt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar