Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 11. oktober 2012

Jeg fryser!

René har fået en rift på sit... bagparti, som han har haft i flere uger. Jeg skulle vise ham, hvordan et "rivesår" ser ud, så jeg kørte mine fingre hen over min mave. Så begyndte det ene at bløde!!! Wow... Der er vist nogen, der trænger til at få filet neglene. Haha.

Jeg tror at René er ved at skaffe mig mit livs bryllupsgave - so far. Han har spurgt mig, hvordan jeg har det med at komme i teater og den slags for tiden. For Gabriel Iglesias er i Danmark, lige her i Albertslund (ikke pokkers langt fra Køge), og det vil være en totalt fed bryllupsgave! Jeg håber at der stadig er billetter. Det vil jeg virkelig gerne se. Min yndlings  er normalt Mick Øgendahl, men ham kan man ligesom "altid" se, ikke? Gabriel Iglesias kommer helt fra USA for at fremvise sit nye show. Det vil være det ultimative, hvis jeg kunne komme til at se ham. Det er vist her i november/december, så chancen for billetter er nok lille. Men jeg håber!

Jeg havde dog ellers aftalt med (mig selv, tilsyneladende) René at der ikke skal foreligge nogen bryllupsgave fra ham, fordi jeg selv har skaffet den. Så skal han ikke købe noget, som er bedre. Det er øv. Men jeg vil alligevel gerne se Gabriel. Jeg er meget nervøs blandt større menneskemængder, men hvis det går i orden, er René jo med mig. Så går det vel nok.

Men jeg har været i bad nu, her for et par timer siden, og mit hår... Det sidder perfekt. Det er ærgerligt at det ikke er i dag, vi skal noget. Men altså... Jeg kunne jo bare være gået i bad i morges og være taget til tandlægen. Men jeg var eneboer i morges, jeg ville ikke se andre mennesker. Hvis jeg ikke kunne aflyse, så var jeg da taget afsted, men... Jeg så helst, at jeg kunne blive hjemme. And so I did.

Hvis I var i tvivl, så fryser jeg sygt meget, ståpels, iskolde tæer og fingre - hele molevitten. Jeg må nok finde noget varmere tøj på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar