Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 15. oktober 2012

Iskolde fingre klokken 11:20

Jeg sidder her, mandag formiddag, og overvejer om jeg mon skal gå ud og pakke den åndssvage medicin. Det skal jo gøres, og jeg har været oppe i en time - det er på tide at tage medicin. Jeg er bare så fandens doven! Og især hvad det dér angår, for jeg skal snakke med en neurolog før jeg pakker aftenmedicinen, og han ringer garanteret ikke tilbage i dag og skal jeg så pakke den planlagte stigning eller BLA BLA BLA.

Hvor er min pakke, når jeg har brug for den! Ih! Nå, men den er i hvert fald sendt afsted - det har jeg fået en mail om her til morgen. Så jeg kan nok hente den i morgen, vil jeg tro. Hvis den dér pakketing kommer i dag, kan René tage pakken med hjem, når han alligevel er hos sin psykiater - posthuset og klinikken ligger på samme vej. Jeg kan ikke få udleveret noget som helst, fordi jeg ikke har billedID. Det kan godt være, at de gerne vil være fancy og udlevere pakker mod forevisning af sygesikringskort - men det er de bare ikke, for det gør de bare ikke. René skal til med sit kørekort, for at jeg kan få udleveret mine pakker. Så skal jeg skrive en fuldmagt til ham.

Mon jeg skal gå ned og tjekke posten nu? Ej... Den er kun 11:20, den er sgu nok ikke kommet endnu. Det tror jeg ikke. Jeg ved det ikke. Jeg kan jo heller ikke "bare" gå derned, når jeg venter på at "Poul" ringer - den eneste neurolog på arbejde på neu.amb. i Roskilde i dag. Yeah right. Men han ringer angiveligt i dag, fordi jeg har sagt, at det haster.

Mine fingre er bare iskolde! Det er helt sygt. 
God ferie til alle jer, der skal en tur til Finland i denne uge!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar