Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 8. oktober 2012

Hvad mon Elvis siger til det?

Sådan som tingene ser ud lige nu...
... er det virkelig bare dansetid! 

- Har nogen af jer hørt The Knacks "My Sharona"? Jeg ved ikke, om de har lavet den, oprindeligt - and frankly my dear, I don't give a damn - men den sang, ikke... Den er umulig at lade være med at synge med på, og er man rigtig glad, danser man også til den. Jeg danser ud i mit køkken lige om lidt og vasker op! Først danser jeg derud og smører madder til René, hvorefter jeg danser ind til min computer igen, til lyden af "Safety Dance" af Men Without Hats. 

Er denne nats mørke ikke bare... Wauw? Det er ligesom om natten er smukkere end den var i går. Alt er ligesom smukkere... Jeg har helt sikkert fundet de rigtige briller frem! Jeg er dog sikker på - 217,03% - at alt er lige så smukt, hvis jeg tager de helt rigtige briller af igen! Jeg er bare forelsket i den her dag. Lige nu er klokken 00:00, men  det er først mandag, når jeg vågner i morgen. Ha! 

Er det ikke fantastisk, det her? Bare sådan generelt? Solskin, regn, mobiltelefoner, kærlighed, kold cola, ris med grøntsager og sød chilisauce,  pæne strømper, en mand der sidder dybt fascineret af en indisk Ali Baba film, lyskryds, der skifter farve helt ind i ens lejlighed, fordi man ikke har trukket gardinerne ned, en masse vasketøj parat til at komme i maskinerne, en shampoo der ikke gør håret blankt og smukt, men gør det velduftende, en affugter, som ikke behøver at blive tændt, en ble, som gider at sidde fast i underbukserne, Duffys "Rockferry" titelsang, at synge med - bare uden lyd, at danse rundt som en tosse (ja, jeg har papirerne liggende et sted), 12 pakker med 6 blyantstifter i hver, google translator, Jack Nicholson, muligheden for at skrive denne tekst, den defekt kontorstol, der gør at jeg stort set sidder på gulvet... Alt er bare... PAAAARTYYYY! Det hele fortjener en fest. Men eftersom jeg ikke er så meget til andre mennesker, er det "by invitation only" - så kan jeg selv styre det. Jeg har dog en del personer jeg gerne vil have med. Yeah!

Jeg skulle sige fra René, at han har fundet på navnet til min parfume, og at han nu vil tage patent på det. Haha. Han ved ikke, at det er for sangerINDER only. Bæst!

Elvis siger til det: 
"While I can think 
while I can talk 
while I can stand
 while I can walk 
while I can dream, 
oh please let my dream come true... 
Right now!"

NU SKER DET!
Jeg danser ud i køkkenet og vaskerop
- alle jer, som ikke har vasket op endnu: LA' MIG HØR' DIG SIG': Jeg vasker op nu!

- Sammen skal vi nok få orden på det shit!
Det er bare med at komme i gang - No excuses!

KRAM til jer alle, og hvis jeg ikke kan nå jer alle inden jeg går i seng, må I have et kram til gode, få en anden til det - eller måske gøre det selv! Jeg har hørt at "selvkramning" bliver det nye. Men jeg ved det ikke med sikkerhed, så lad være med at sige det videre. Det er tys tys.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar