Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 25. oktober 2012

Tough shit

Watch out here I come!

Jeg vågnede for en time siden, nu er klokken 6, og jeg overvejer at gå i seng igen, men føler lidt at... det lyder corny det her, men "så vinder sengen" fordi jeg IGEN er faldet i. Jeg vil være vågen helt indtil jeg skal i seng i aften. END OF HISTORY som min mor ville have sagt. Jeg har ellers forsøgt at forklare hende, at man normalt bare siger "end of story" - men hun ved bedre end jeg gør. Jeg har ondt i ryggen, lidt muskelsmerter i højre talje og menstruationssmerter, trods den sluttede i søndags. Men jeg er stadig i godt humør, og jeg har det rart, her i mørket, blot oplyst af en lille lampe. Jeg overvejer at skaffe mig noget at spise, men jeg ved ikke, om jeg som sådan er sulten - og så er det bedre at lade være. Er det ikke? Jeg ved ikke, om den regel også gælder morgenmad.

Jeg har lyst til at putte makeup på i dag. Føle mig smuk og lækker. Men ærligt talt... så er det ikke lige... I ved, jeg skal først i bad, og hvis tingene går, som de plejer, bliver det først i aften. Så er det lidt ligegyldigt med makeup. Men så kan jeg jo selvfølgelig putte det på i morgen, når svigerforældrene kommer forbi til en tår formiddagskaffe.

Rock and roll angels bring that hard rock hallelujah!
Jeg kan ikke sige nok, hvor meget jeg elsker den sang. Den er tilpas latterlig til at fremstå som herrecool. Ha! Totalt morsomt. Men jeg er i ROCK'N'ROLL humør i dag, jeg elsker rock - bring it on! Jeg vil godt gå med til at indrømme, at Marilyn Manson i dag hører ind under "rock", selvom han teknisk set ikke gør det. Men... DAMN jeg elsker den mand. Jeg elsker hans stemme, hans kreativitet, hans tanker, hans evner, hans alt. Alt ved den mand er genialt. Og jo, jeg skrev MAND - nogen vil være uenige; why don't you cry about it. Marilyn Manson er en mand - i hvert fald for mig! Hehe

"Yes man, let's go for a ride, there's so many lanes that we could try"
- Yeah. Den film, "Yes Man" - den skal ses. Jeg købte dvd'en for et års eller halvandet års tid siden, og jeg elsker den film. Den er simpelthen så genial. Jeg griner stadig af "Alle for én" - den er bare så satans sjov! For fa'en, altså! Jeg har sjældent grint så meget af en film - og slet ikke en dansk film. Kun én dansk komedie overgår den. Den danske film overgår ikke kun alle komedier, men alle danske film produceret: "Sprængfarlig bombe". Den er så sjov at jeg næsten tissede i bukserne af grin. Ulrich Thomsen er genial i rollen som Tonny. Hele konceptet af filmen er bare... Den sidder bare lige... jamen... Den er så pisseskæg, altså. Nøj, hvor jeg morede mig. Samtidig har jeg jo lige siddet og set "Alle for én", og den dér måde Timo lige så overlegent siger "Vi går til pilates" på, uden hverken han selv eller Ralf ved, hvad fanden pilates er, og diskuterer det på vej ud af lokalet. Eller da politichefen eller hendes "højre hånd" spørger Ralf om, hvordan hans og Timos alkoholiserede far har fået råd til båden i havnen, og han siger "Ja, han har vel været nede med flasker". Den film er så velskrevet, jeg elsker Mick Øgendahl, og "Sprængfarlig bombe" har et perfekt koncept. Tonny skal f.eks. skrive sin egen film, men kan ikke skrive. Derfor får han hjælp af sin bror, som er ejendomsmægler. Så filmen bliver en actionfilm med masser af "guns" og "indbyggede egetræsskabe" og den slags - og Tonny er simpelthen så skidemorsom. Åh, jamen... PERFEKT! De to film, de skal ses, hvis man er til komedier. Er man til andre genrer, kan jeg anbefale "Blinkende lygter", "De Grønne Slagtere", "Adams æbler", "Solkongen", "Mørke" og "Inkasso" - "I Kina spiser de hunde" er også ganske morsom, og 2'eren, "Gamle mænd i nye biler", er faktisk også rigtig sjov.

Hov! Jeg har allerede siddet her i en hel time og tjekket alt muligt ud på nettet samtidig med, at jeg har forfattet denne blog, så nu er tiden bare løbet fra mig! Men OK - 2 timer er gået. Så mangler jeg bare mange timer, før jeg kan gå i seng. Hehe.

Ses!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar