Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 8. oktober 2012

Nedtur... Men op igen!

Jeg tog mig sgu en lur, og jeg drømte at min mor fik kræft. Så da jeg vågnede med et chok, ringede jeg straks til hende og anklagede hende for at holde ting skjult for mig. Men hun sagde, at hun ikke har kræft. Det må jeg jo så tage mig til takke med. Men hvis hun ikke har kræft... Hvem har så? Jeg er klar over, at der kan være en anden mening med drømmen end lige at nogen, jeg kender, har fået en dødelig sygdom. Men hvad kan det mon så være?

Det er jo heller ikke sikkert at det er min mor, som fik kræft. Kender I ikke det dér med, at man vågner med et chok og i det man vågner, hører man en stemme råbe på hjælp? Og man ringer rundt til alle man kender for at spørge om de er okay. Denne slags drøm har jeg ikke umiddelbart haft før. At nogen bliver dødeligt syge.Så hvad betyder drømmen?

Teknisk set kan det jo være mig selv. Jeg har fået en e-mail fra min far her for lidt siden, hvor der stod at jeg skal "økonomisere" det gode, så det holder længere. Jeg har selv tænkt, at når - for det gør jeg - jeg falder, falder jeg langt. E-mailen fra min far fik jeg først efter jeg vågnede. Men drømmen kan jo betyde, at jeg ved at der kommer en nedtur?

Uanset hvad, så kommer der en nedtur, og derfor vil jeg nyde denne gode tid ekstra meget! René kaldte mig "Rikke" da han sagde, at jeg ikke skal reagere på drømmen - han kalder mig kun Rikke, når han er vred, eller når han er bange, f.eks. hvis jeg ikke vågner efter et epileptisk anfald. Så jeg skal lade være med at tænke at der er sket noget med nogen, og i stedet nyde, at jeg har det godt! Og det gør jeg!

Jeg skal lave minipizzaer i dag, det bliver SÅ lækkert! Og nemt. Hehe. Pitabrød op på en bageplade, tomatpasta på, det fyld man har lyst til (jeg spiser skinke, René kan godt lide rød pesto), og mozzarellaost i skiver, eller almindeligt revet mozzarellaost, hvis man ikke har nogle mozzarellaoste-kugler. Så ind i ovnen, den behøver ikke at være forvarmet, 200 grader varmluft, og så giver man dem bare indtil osten er, som man gerne vil have den, ud af ovnen, over på et fad og "værsgo!" Det er så nemt som pasta med friskrevet parmesanost - og jeg tror at det er det eneste, vi spiser, der er så let at lave! Yeah! Og så smager det latterligt godt. Mmm... (jeg laver en Homer)

Men i dag er det mandag. Det skal fejres. Man skal fejre alle mandage. Folk, der siger "Jeg hader mandage" ved slet ikke, "what it's all about" - mandag er en absolut fed dag. Alle butikkerne, som har søndagslukket, åbner, og der kommer liv i gaderne igen. Alt ligger ikke øde hen, og selv politibilerne er på højtryk. Ballademagerne skal også have en tak, dels for at give politiet arbejde, så vi kan få flere mennesker i arbejde, dels for at skyde hinanden i stedet for at skyde andre, uvedkommende og forbipasserende mennesker, selvom der kan være undtagelser - som med alt andet! Mandage er geniale! Som Mænd Uden Hatte synger i "Safety dance": "We can dance if we want to, we can leave your friends behind, cause they don't dance and if they don't dance, they're no friends of mine" - Så er landet ligesom langt! "Night is young and so am I" Jeg synes faktisk at Men Without Hats har fat i noget! Det gælder sgu da om danse sig igennem det hele - og lige nu, mandagen. Jeg synes dog ikke, at nogen skal udelukkes fordi de ikke danser. Så skal de opvarmes og opfordres til en lille dans, så kan de måske huske på at danse rundt i køkkenet mens de laver mad eller vasker op - I know I do! 

Og meget snart, når jeg ved at skinkestrimlerne er tøet op, danser jeg ud i mit køkken til tonerne af "Hey Shorty (Yeah Yeah pt. II) - for det kan man nemlig godt. som U$O, Johnson og Kato beretter i førnævnte sang: Yeah yeah!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar