Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 15. oktober 2012

Jeg har gættet det

Okay, okay - I got it.

Livet på Jorden blev skabt af rumvæsener fra et andet univers, og vi blev skabt til studier. Lige som vi studerer dyr, studerer de os. Som et forskningsprojekt. Det tror jeg. 

3 kommentarer:

  1. http://24.media.tumblr.com/tumblr_mbcao1uG5I1qfkov7o1_500.jpg

    SvarSlet
  2. Der var engang, hvor mennesket troede at alle himmellegemer var i kredsløb om vores planet, men det ved vi vist godt allesammen i dag, ikke er helt sandt.
    Vi har i dag forskere, der mener at p.g.a. vores afstand, vores hældnings procent, vores kurve osv er det der gør, at vi har årstider
    - som mener at, der er liv alle steder med vand
    - som mener at, mennesket udviklede sig fra aber

    Men faktum er altså;
    - Det er ikke alle steder på planeten jorden, der har årstider.
    - Mars har vand (i form af is godt nok) men der er efter offentlig viden intet liv på Mars.
    - Aber findes stadig.. hvis mennesket udviklede sig fra aberne, hvorfor er de her så endnu? Og hvorfor har deres udvikling ikke fulgt trop? Og hvorfor er vi genetisk tættere på en gris end en abe?

    Mennesket er stadig en ung, dum race. Vi er bare så skadet at vi er begyndt at se os selv om værende vidende, istedet for at søge viden! Jeg tror ikke på en Gud der skabte verden, jeg tror ikke på at vi er forsøgsdyr for rumvæsener, jeg tror ikke på en "mening" med livet.
    Jeg tror på noget hen af;
    Vi er produktet af vores umiddelbare univers, supernovaer, white dwars, stjernestøv, atmosfærisk forurening etc. Planeten Jorden er en kæmpe version af Legoland, alt er forskelligt men det hele er bygget af de samme slags klodser.. Det hele er forbundet - we are one! Vi er ikke skabt af en grund, med en grund... vi skal bare leve i harmoni med resten af den natur, vi er skabt med...

    Åh ha, men det eneste jeg kan give som et garanteret svar er; Der er ikke en eneste af os levende i dag, der har nogen idé om, hvordan det hele faktisk hænger sammen! Det ene kvalificeret bud er vel derfor ligeså godt som det andet - så det er bare med at vælge, hvad man vil tro på...

    SvarSlet
  3. Sisse! Du kan have helt, helt ret i det, du beskriver. Jeg tror heller ikke på en mening med livet, det tror jeg aldrig, at jeg har gjort - men hukommelsen er brændt af, så det kan jeg ikke sige med sikkerhed.

    Jeg er især fascineret af det du skriver med aberne, for jeg selv spekuleret over det, som led i min ... ja, det jeg går og tænker over.

    Men jeg kan godt tro, at vi er en form for forurening - det er den tankegang, jeg følger. Jeg synes at det giver mening, at vi er skabt her uden større mening - hverken for "Gud", en anden kraft eller rumvæsener. Vi er her bare. Og når vi ikke er her længere - så er det bare ærgerligt.

    Det synes jeg om! Tak for dit input, Sisse!

    - Haha, Cecilie din tosse!

    SvarSlet