Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 4. oktober 2012

Monstergriner!

[Jeg gider ikke at sætte tidspunktet ind]

Haha. Hahaha. René hader mig lige nu. Jeg har bildt ham ind, at han har en gave til mig. At jeg har gættet hvad det er, ud fra noget, han har antydet, og at jeg ved, hvad det er. Det ved jeg også. Jeg har selv lavet det, nemlig. Men det ved han ikke. Han tror, at jeg tror, at han har købt noget til mig i bryllupsdagsgave. Hehe. Det er simpelthen så åndssvagt. Men medmindre han lige falder ind på det her indlæg, og derved finder ud af, at jeg ved at han ikke har en gave.

I øvrigt; denne video er helt klart et kig værd:
"How stupid americans really are"

- Personligt fik jeg mig en monstergriner, da jeg så den. Jeg synes simpelthen bare, at den sprænger alle grænser for morsomhed. Den slår ikke cigarfar, men den ligger i samme niveau.

Hamid... Christ... Han er noget for sig selv. Man kan sgu ikke lade være med at holde af ham. "Kan du huske dengang vi var børn? Du er min eneste barndomsven" - men vi var 17 og 20 år da vi lærte hinanden at kende. Han er ret speciel. Men som sagt er han dejlig nok. Han er bare... Ja. 

Fuck... Klokken er næsten 23, og jeg er ikke sulten, og har derfor ikke lavet aftensmad. Det er virkelig dårlig stil. Jeg burde se at få det ordnet. Men... Ja.

I øvrigt... Så har jeg fået "some sweet, sweet lovin'" her til aften, hvilket ellers ikke sker fandens tit. Men... yeah.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar