Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 9. oktober 2012

Jeg fornærmer sikkert nogen nu... Undskyld

10:59, tirsdag den 9. oktober 2012. Wauw. Sikke en oplevelse!
Jeg ved ikke, hvor lang tid, jeg har været oppe. En times tid eller noget. Jeg vågnede fordi jeg skulle tisse, og det var så groft, at jeg næsten ikke kunne sætte mig op uden ulidelige smerter. Men jeg kom afsted og tissede hverken i sengen eller på vej ud på toilettet! Optur!

Jeg skal ned og købe ind i dag! Woohoo! Jeg tror i hvert fald, at jeg skal... Jeg må prøve så godt jeg kan - jeg må tage et par Ipren eller noget, så jeg måske kan klare turen. Ellers kan jeg vende om, for jeg har stadig gået det stykke, jeg kunne! Yeah!

Kunne det egentlig ikke være spændende at transvestit, bare sådan for et enkelt døgn? Jeg ved faktisk ikke, om kvinder klæder sig ud som mænd, for det er jo egentlig meget normalt. Men transvestit... Det kunne da være totalt cool at være "drag-queen" - det gad jeg fandeme godt at prøve, bare for et døgn. Så ville jeg rende rundt i hele byen og flashe mit "udstyr". Egentlig, kommer jeg til at tænke på... At være transvestit er IKKE det samme som at være transseksuel, er det? Jeg tror, at hvis man er transvestit, kan man godt lide at iføre sig det modsatte køns tøj, mens man som transseksuel ønsker at skifte køn, fordi man ikke føler sig hjemme i den krop, man nu har? Er det ikke sådan? Nå. Undskyld jeg hvis jeg har fornærmet nogen. Det har IKKE været min intention. Jeg kom bare til at tænke på vild makeup, store, festlige glimmer kjoler og frugthatte, og jeg tænkte "Det vil jeg".  Grunden til, at jeg ser sådan på det, er jo fordi det er sådan det bliver portrætteret i fjernsyn og film. Så jeg beklager hvis nogen er stødt over det.

- Jeg er stået op, i dag, til et tændt tv, en halvt spist fransk hotdog og en sovende mand. Haha! Han siger, at han altid husker at slukke for fjernsynet. Det ved jeg jo så med sikkerhed er løgn! Haha. Så bitcher han over, at min computerskærm er tændt, men på screensaver mens vi spiser aftensmad, når fjernsynet er tændt et helt døgn. Haha

"Udemærket" 
- hvem har fundet på det, egentlig? Jeg ved at Jesper Binzer bruger det til D:A:D koncerterne, men der er da mange andre, der både skriver og siger det. Hvorfor mon de gør det? Haha! 
Tegningerne til mine kalendere er i øvrigt færdigudviklede! Awesome!

Nu vil jeg valse ud i mit køkken og lave mig noget morgenmad! Det skal jo gøres. Haha.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar