Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 15. oktober 2012

Der er ikke altid tid til det hele

Og godaften til alle jer læsere derude, jeg håber at I har en rar aften, og at I har lyst til at læse lidt med her i det tætte mørke, hvor tågen er begyndt at lægge sig som et tæppe hen over asfalten - i hvert fald heromkring. I aften skal der nedfældes tanker som for eksempel familie, udendørsliv samt husholdning. I skal være velkommen til at skrive læserbreve til postkassen, hvis I skulle have spørgsmål - så tager vi dem op i næste indlæg. Lad os straks kaste os ud i det!

***

 Jeg har lige været ude på vandring, sådan omkring bebyggelsen, sammen med gemalen, som var så venlig at gå ind i skralderummet med skrald og glas. Der hang nogle nasty motherfuckers i spind så store at de kunne bruges som sengetæppe uden problem. René fik bukket sig helt ned, så han kunne komme derind, og han fik sneget sig rundt om spindene inde i skralderummet. De dér edderkopper, mand, de bliver sgu større og større - de muterer totalt, det ender med, at en simpel daddy longlegs (ved ikke, hvad de rigtig hedder) kommer til at være på størrelse med fugleren - oh my god! Hvad størrelse kommer fugleedderkoppen så ikke til at have!!! Den bliver jo på størrelse med en mindre tallerken! Those sick fuckers.

Ah... Jeg har fået Type O på igen. Det er lang tid siden sidst. Jeg skulle sende en sang til Cecilie, og så måtte jeg bare høre det, selvom jeg faktisk havde gang i noget andet. Pete... Tænk engang. Hvad mon der var hændt mig uden hans musik?

***

Det er tid til at slutte, vi fik desværre ikke tid til snakken om hverken familien eller husholdningen, men vi fik vendt udendørslivet. Det har været rart at have jer som læsere, og husk på, at I altid er velkommen.
Som jeg plejer at sige:

"Kilden til et meningsfuldt job"

- Jeg takker af for i aften, og håber at vi læses ved på et senere tidspunkt.
Godnat til jer alle, og god tur til jer, der skal på besøg hos tante Anna i næste uge.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar