Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 5. oktober 2012

Gothic Girl - er du en rocker?

Kom så med det. Spyt ud. Jeg vil vide det. TELL ME OR DIE!
- Har I en god dag?

Det har jeg. Jeg har fået lavet hele 2 kalendere, jeg mangler den sidste. Altså, bare basen, ikke, tegningerne, skrift, dato og ugedag samt uge nummer er ikke skrevet på endnu. Men jeg skal ikke arbejde mere på dem i dag. Jeg har hele oktober og november til at få dem lavet - det skal nok gå i orden! Jeg skal designe det først, dog. Indtil videre er det som sagt bare basen, og jeg har ingen af de nævnte ting, bortset fra ugedag og dato.

Jeg har lige set "Kontant". Det var sgu spændende. Jeg elsker "Kontant", men nogle gange er det mere spændende end andre. Og det, jeg så i dag, var godt fordi det virkede som noget, der var sat sammen meget pludseligt - ikke sådan rigtig noget planlagt, og derfor var det sådan lidt "råt" i det. Det var cool. Mere af den slags!

 Uh, og jeg fik endelig lavet burritos. Det har jeg truet med i 3 dage, og nu har René endelig fået sin vilje. Hehe. Jeg lavede mad mens han sov. Jeg brugte en ny krydderiblanding, og den var virkelig bare ikke pengene værd! Den gule Taco Mix fra Kiwi er stadig den bedste! Yeah. 

Jeg bliver bombarderet med mms'er. Hamid er gået amok. Og han sender komplet ligegyldige mms'er til mig. Han har f.eks. lige sendt mig et billede af to krukker med grøntsager, som hans mor har saltet, og skrevet at de kan spises om en måned. Og "Nam nam". Han har også sendt mig billeder af nøgne kællinger, flag med bandlogoer på, gravsteder, ham selv... Jeg er ved at få spat. Jeg bad ham om at lade være med at sende mig mms'er, og det blev han "såret over". Så jeg måtte sige at det er okay. Og nu går han amok igen. Han har købt den dér Samsung Galaxy S3, som kan sende mms'er - det kunne hans gamle telefon åbenbart ikke. Og alle de e-mails han skriver til mig, slutter han af med "Denne e-mail har jeg skrevet på min Samsung Galaxy S3" Jeg synes at det er megacool at han er glad for sin nye telefon. Virkelig. Det gør jeg. Men kan han for helvede ikke lade mig være i fred med den telefon? Kan han ikke bare ringe når han skal snakke, sende en sms når han skal sige noget vigtigt. Men alle de pokkers mms'er... De driver mig til vanvid.

Jeg har fundet en ret fed sang, faktisk. Eller... "fundet" og "fundet". Den lå i mit musikbibliotek, jeg havde bare ikke hørt den før. Den er med 69 Eyes. Faktisk en rigtig cool sang [ Gothic Girl ] - trods titlen er det faktisk næsten - næsten - en popsang. Den har en god... Hvad kalder man det... Den giver et god grund til at rocke lidt med foran computeren. Hehe. I hvert fald en lytteværdig sang! 

Susanne har jo været her i dag og har støvsuget - men lige nu, i dette øjeblik, kommer jeg i tanke om, at Jonna kommer i morgen, klokken 14. Det er egentlig meget heldigt, at jeg lige huskede det, for et eller andet sted ligger der noget, jeg har glemt at læse. Det må jeg læse i morgen. 

Jeg har fået erhvervet mig et kødsår "under maven" over hoften. I ved godt, jer som er overvægtige, at der jo altså er en mave, der deller ud over. Og jeg har gået med underbukser, som har gnavet, og nu er der kommet hul, og i går blødte det faktisk, men det har hjulpet at gøre det rent med en vådserviet flere gange dagligt og smøre det med stødpudesalve.

Jeg synes at "I ain't evil, I'm just good lookin'" er et godt citat, fordi det, jeg synes er det ultimative citat, ikke kan stå alene. Det er fra "Broken Arrow", hvor John Travolta og Christian Slater står i en togvogn med et eller anden form for atomvåben, og Christian Slater råber "You're insane!" og John Travolta kigger på ham med smil og siger - nu kommer det - "Yeah - ain't it cool?" Det er det mest cool jeg har hørt. Den ordveksling. Det er så freaking sejt, altså, jeg må adoptere det. René siger altid "Din tosse" til mig. Måske kunne jeg sige "er det ikke sejt?" til det? Jeg har nemlig ikke noget modsvar. Det er selvfølgelig ikke så godt som Johns, men det er da stadig bare mikroskopisk cool, er det ikke? Haha.

Men men. Jeg har "snakket" i en evighed, jeg kunne sikkert blive ved - men legen stopper her. I hvert fald lige nu!

Rikke signing off for now

Ingen kommentarer:

Send en kommentar